Tiedotteet

Tälle sivustolle lisätään hallituksen kokouksen päätöstiedotteet kokouksen jälkeen. Tällä sivustolla tiedotetaan myös muista tärkeistä asioista alueen käyttäjille.

Tiedote hallituksen kokouksesta 6.9.2023

Tiedote hallituksen kokouksesta 2.8.2023

Tiedote hallituksen kokouksesta 14.6.2023

Sähkömittareiden tarkastusluenta ja sähkömaksut 

Sähkömittarit luettiin viikon 24 aikana hallituksen toimesta. Mikäli maksamatonta laskua on kertynyt yli 50 euroa niin se laskutetaan paikan haltijalta ja laskuun lisätään laskutuslisä 5,00 euroa. Erääntyneistä saatavista lähetetään yksi muistutuslasku, johon lisätään 10,00 euron muistutusmaksu. Tämän jälkeen saamatta jääneet maksut siirretään perintätoimistolle. Mikäli sinulla on maksamatonta sähköä tällä hetkellä yli 50,00 euroa, niin voit hoitaa maksun toimistolle lukemaan perustuen 27.6.2023 mennessä. Tämän jälkeen tiedot tarkistetaan ja käynnistyy laskutus sähkömaksuista. Maksamalla toimistoon sähkön säästät 5,00 euron laskutuslisän. 

Seuraava tarkastusluenta suoritetaan syksyllä. Sähkömittarit tulee pitää lukittuna. Lukitsemattoman mittarin väärinkäytöksistä vastaa paikan haltija. Muun kuin oman paikan sähkömittarin käyttö tulkitaan sähkövarkaudeksi.

Sähkömittarit tulee jatkossa lukea kuukausittain paikan haltijan toimesta ja suorittaa maksu välittömästi kuukauden vaihtuessa toimistolle.


Isäntäohjeet uusittu ja hyväksytty hallituksessa 21.5.2023

Uudet kesäkauden isäntäohjeet hyväksyttiin hallituksen kokouksessa ja ne otetaan käyttöön heti. Kesäkauden ohjeet toimistoisännälle ja siivousisännälle löytyvät verkkosivujen isäntävuoro välilehdeltä.

https://www.etelalahti.fi/isantavuoro/

Talvikauden ohje lisätään myöhemmin. Juttutuvan isäntäkansio päivitetään ja se tulee tupaan luettavaksi.

Isäntävuorojen varaukset tehdään  sähköisesti täältä:

Isäntävuorojen varaukset

HYVÄLLÄ ASIAKASPALVELULLA LUOMME POSITIIVISEN KUVAN ALUEESTA JA YHDISTYKSESTÄ.

ETELÄLAHTEEN ON KIVA TULLA! 


Isäntävuorojen tekeminen

Sopimuksen yhdistyksen kanssa tehnyt asiakas vastaa isäntävuorosta ja sen hoitamisesta.

SF-Caravan Etelälahti ry toivoo, että isäntävuorot hoidettaisiin henkilökohtaisesti. Mikäli yhdistyksen kanssa sopimuksen tehnyt asiakas päätyy muuhun ratkaisuun, on sekä työn teettäjän että työn tekijän velvollisuus hoitaa lakisääteiset velvoitteet viranomaisille. Muistutamme, että työn teettäminen rahalla on sekä antajalleen että vastaanottajalle verotettavaa tuloa. Työn teettäjä vastaa työnlaadusta ja työntekijän valvonnasta.


Turvallisuus

Kausi-/vuosipaikkasopimus astuu voimaan, kun tarvittavat dokumentit matkailuajoneuvon vakuutuksesta ja SF-jäsenkortti tai kopio siitä on esitetty joko sopimuksen teon taikka uusimisen yhteydessä.


Arpajaisvoitot

Yhdistys ottaa vastaan arpajaisvoittoja tulevia tapahtumia varten. Arpajaisvoitot voi tuoda talolle. 


Kuukausi-, kausi- ja vuosipaikasta luopuminen 

Jos myyt asuntovaunusi tai -autosi pois, ei vaunupaikka siirry automaattisesti seuraavalle haltialle.
Kuukausi-, vuosi- ja kausipaikkaa kuuluu hakea sähköpostilla nykyisen käytännön mukaisesti.
Yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme.

Paikka tulee siistiä luopumisen yhteydessä.


Terveysturvallisuus ja hygienia

Yhdistys toivoo, että alueen käyttäjät huomioivat toisiaan ja pysyvät pois yhteisistä tiloista (Juttutupa, saunat, grillikatokset) mikäli havaitset itselläsi hengitystieinfektion tai flunssan oireita. Myös hyvää käsihygieniaa tulee pitää yllä; pesethän siis kädet aina kun tulet ulkoa sisään, wc-käynnin jälkeen, kun olet yskinyt tai aivastanut tai olet koskenut samoja pintoja kuin flunssainen henkilö.

Miten suojaat itseäsi?

  • Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan. Kädet kannattaa pestä erityisesti, kun tulet ulkoa sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut
  • Jos vettä ja saippuaa ei ole saatavilla, käytä alkoholipitoista käsihuuhdetta.
  • Vaihda kotona käsipyyhkeitä usein ja käytä kodin ulkopuolella kertakäyttöpyyhkeitä.
  • Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.
  • Vältä suuria väkijoukkoja ja läheistä kosketusta henkilöön, jolla on hengitystieinfektio. 
  • Julkisilla paikoilla ja väkijoukoissa pidä vähintään metrin etäisyys muihin erityisesti, jos joku yskii tai aivastaa​

Miten suojaat muita?

  • Jos sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita, kannattaa pysytellä kotona.  Älä mene töihin, kouluun tai harrastuksiin.
  • Vältä kättelyä.
  • Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin.
  • Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Lähde: THL / https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19